Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2-delige workshop “Portret à la Modigliani”

2 juni 2018 vanaf 13:30 tot 16:00

Evenement Navigatie

Aan de hand van een portretfoto die je zelf meeneemt, ga je een portret maken in de stijl van de beroemde Italiaanse schilder Amedeo Modigliani. Twee opeenvolgende zaterdagmiddagen ga je hieraan werken. We gaan kijken wat de specifieke kenmerken zijn in het werk van Modigliani. Daarbij letten we ook op compositie, vorm en kleurgebruik. Deze kenmerken ga je proberen te vertalen naar je eigen portret.

Op de eerste lesdag maak je een schilderschets op een ondergrond van sienna-wassing, waarbij we werken op een mdf plaat in de maat 55 x 80cm. Deze schets gaan we in de tweede les verder uitwerken in acryl. Daarbij kijken we hoe de stijl van Modigliani kunnen verbinden met jouw manier van werken. Hierdoor ontstaat er een spannend samenspel, waardoor het werk jouw eigenheid krijgt. Iedereen neemt na afloop een uniek werk mee, met een vleugje van jezelf en een vleugje Modigliani daarin.

De workshop is inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden kan via het contactformulier op de site of hier via de webwinkel van Create Wise.De workshop gaat door bij minimaal 5 personen.

Data: Woensdag 2 en 9 juni 13.30 – 16.00 uur
Kosten: € 105,= p.p. inclusief mdf-plaat, materiaal, koffie/thee en iets lekkers

 

        

Gegevens

Datum:
2 juni 2018
Tijd:
13:30 tot 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Atelier Create Wise
Kierkamperweg 13
Bennekom, 6721TE Nederland
+ Google Maps
Website:
www.createwise.nl