Inlijsten foto’s en schilderijen

lijstenwand-wsLET OP: in verband met de Kerstvakantie moeten inlijstingen die voor Kerst klaar moeten zijn uiterlijk 15 december worden besteld. Maat werk dat na die datum wordt besteld kan pas in januari worden afgeleverd!

Bij ons kunt u foto’s, borduurwerken, schilderijen en overig beeldmateriaal op professionele wijze laten inlijsten.

Wij beschikken over een ruime collectie monsterhoeken in zowel traditionele (houten) lijsten als in baklijsten (speciaal voor schilderdoeken) van GB lijsten en Barth-Larson Juhl.

Naast een assortiment standaardlijsten variërend in de maten 10/15 tot 20/28, dat wij op voorraad hebben, kunnen wij ook maatwerk voor u verzorgen in elk gewenst formaat.

Lijsten kunnen worden geleverd compleet met glas en ophangsysteem. Voor het glas heeft u keuze uit diverse soorten, waaronder het kwalitatief hoogwaardige Image clear of Clarity glas, dat een prachtig
transparant ontspiegeld beeld geeft. Vraagt u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Speciaal voor kunstenaars kunnen wij maatwerk bieden uit het ruime assortiment aluminium (wissel) lijsten van Barth en Nielsen.

Kunstenaars uit gemeente Veenendaal en Ede en cursisten van JackSun Art &Pics krijgen bij ons 10 % korting op al het inlijstwerk dat zij bij ons laten verrichten!

Ook kunt u bij ons passe-partouts laten snijden in elk gewenst formaat. Wij bieden u keuze uit het volledige assortiment van Crescent in vele kleuren, diktes en structuren.

Wij adviseren u graag met betrekking tot uw keuze.

artframe

Logo GB     Logo Larson Juhl