JackSun Art

Het atelier is bedoeld als een ontmoetingsplek waar mensen elkaar mogen inspireren, samen 'delen' en uitwisselen, waar men mag experimenteren, elkaar uitdagen en stimuleren tot kunstzinnige ontwikkeling en persoonlijke groei... dat is wat initiatiefneemster Jacqualine Zonneveld-van Schagen voor ogen heeft. Zij werkt zelf als kunstenares ook aan portret en/of vrij werk in opdracht.

In het atelier worden het hele jaar door Vrije Atelierlessen gegeven, die voor iedereen toegankelijk zijn. Je kunt dus op elk gewenst niveau instromen. Vanaf januari 2018 gaat JackSun Art een samenwerking aan met Create Wise in Bennekom. Jacqualine neemt het grootste deel van de lessen van Annuska Jaspers over. De lessen zullen worden gegeven op wisselende tijden en vinden plaats in het atelier van Create Wise op de hoek Kierkamperweg/Langhoven. Vanaf 15 januari starten de lessen daar.
Vooraf aanmelden is gewenst i.v.m. beperkt aantal deelnemers.
Oud-cursisten van Create Wise hebben voorrang op de inschrijving.

Ook is er op de woensdagmiddag van 14.30 - 17.00 uur een ateliergroep in Veenendaal, bij het Ontmoetingshuis (in het technieklokaal). Hier is momenteel nog zeer beperkt plek. 
De atelierlessen zijn inclusief het gebruik van schildersmateriaal, schetspapier en koffie/thee met iets lekkers, echter exclusief het gebruik van ondergronden: schilderpapier, schilderdoek, etc. acryl- of aquarelpapier 360 gram's is in het atelier verkrijgbaar. Wil je liever op doek werken dan kun je deze tegen cursistentarief kopen in het atelier of zelf meebrengen. Ik werk uitsluitend met kwaliteitsdoeken en -schildermateriaal. Cursisten van JackSun Art krijgen 10 % korting bij aankoop van schilder-materialen bij Verfijnd Veenendaal aan de Patrimoniumlaan.

Door het jaar heen worden er zo nu en dan ook workshops worden gegeven, die bedoeld zijn om 'vrij beeldend' te leren werken en/of om vaardigheden en technieken in het kunstzinnig verder te verdiepen en te ontwikkelen. Neem gerust een kijkje op de 'agenda' voor het actuele cursusaanbod.

Schilderen met een groepje vriendinnen, teambuilding of een keer een themaworkshop volgen? Ik denk graag met je mee... Ook een arrangement in combinatie met een lekkere lunch behoort tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!