JackSun Art

JackSun Art biedt inspirerende schilderlessen aan voor volwassen.

De lessen zijn voor elk niveau toegankelijk; een ieder kan dus op zijn/haar eigen niveau instromen. Er wordt zowel vanuit de eigen vrije expressie gewerkt als vanuit de waarneming. Cursisten kunnen zelf aangeven op welk  gebied zij zich zouden willen ontwikkelen. Dit kan variëren van realistisch schilderen tot het abstract werken en het werken met Mixed Media. De lessen vinden plaats bij Create Wise in Bennekom en bij het Ontmoetingshuis in Veenendaal.

Samen schilderen is elkaar ontmoeten, inspireren, samen 'delen' en uitwisselen, maar ook experimenteren, elkaar uitdagen en stimuleren tot kunstzinnige ontwikkeling en persoonlijke groei... dat is wat Jacqualine Zonneveld-van Schagen van JackSun ART voor ogen heeft. Zij werkt zelf als kunstenares ook aan portret en/of vrij werk in opdracht.

Vanaf januari 2018 gaat JackSun Art een samenwerking aan met Create Wise in Bennekom. Jacqualine zal een deel van de volwassenen lessen gaan verzorgen. Deze lessen zullen starten op 15 januari 2018 en vinden plaats in het atelier van Create Wise op de hoek Kierkamperweg/Langhoven.
Er zijn verschillende dagdelen beschikbaar. Het lesrooster tref je hieronder aan.
Heb je interesse? Meld je dan aan via het contactformulier.
Oud-cursisten van Create Wise hebben voorrang op de inschrijving.

De lessen worden het hele jaar door wekelijks gegeven, m.u.v. de schoolvakanties.
Betaling geschiedt per maand over een periode van 10 maanden.
Lessen van 1,5 uur : € 57,50 per maand
Lessen van 2 uur   : € 72,50 per maand

* We kijken waar de meeste belangstelling naar uitgaat.
Aan de hand daarvan wordt besloten of dit een 1,5 of 2 uur durende les zal worden.

Vanaf 2018 is er tevens de mogelijkheid om je in te schrijven voor andere lessen. Kijk dan op "Create Wise" voor coaching/schilderlessen bij Zyza-coaching en/of voor kinderlessen bij Kwast&Kunst.

Lessen Ontmoetingshuis Veenendaal
Op woensdagmiddag van 14.30 - 17.00 uur is er ook een ateliergroep in Veenendaal. 
Locatie: Het Ontmoetingshuis, Spiesheem 54, 3907 NJ  Veenendaal-Oost.
Hier is momenteel nog 1 plek beschikbaar. Lesgeld voor een knipkaart van 10 lessen bedraagt € 240,=. Deze kaart is 3 maanden geldig.

De atelierlessen zijn inclusief het gebruik van schildermateriaal zoals verf, schetspapier, gebruik penselen en koffie/thee. Ondergronden zoals schilderpapier, schilderdoek, etc. acryl- of aquarelpapier 360 gram's is in het atelier verkrijgbaar. Wil je liever op doek werken dan kun je deze tegen gunstig cursisten tarief kopen in het atelier of zelf meebrengen.
Ik werk uitsluitend met kwaliteitsdoeken en -schildermateriaal. Cursisten van JackSun Art krijgen 10 % korting bij aankoop van schilder-materialen bij Verfijnd Veenendaal aan de Patrimoniumlaan.

Door het jaar heen worden er zo nu en dan ook workshops gegeven, die bedoeld zijn om 'vrij beeldend' te leren werken en/of om vaardigheden en technieken in het kunstzinnig werken verder te verdiepen en te ontwikkelen. Neem gerust een kijkje op de 'agenda' voor het actuele aanbod.

Schilderen met een groepje vriendinnen, teambuilding of een keer een themaworkshop volgen? Ik denk graag met je mee... Ook een arrangement in combinatie met een lekkere lunch behoort tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!