uitsnede_pand_vooraanzicht

JackSun Art & Pics

Het atelier (gevestigd in de voormalige fotostudio van Perry Zonneveld Fotografie) is bedoeld als een ontmoetingsplek waar mensen elkaar mogen inspireren, samen 'delen' en uitwisselen, waar men mag experimenteren, elkaar uitdagen en stimuleren tot kunstzinnige ontwikkeling en persoonlijke groei... dat is wat initiatiefneemster Jacqualine Zonneveld-van Schagen voor ogen heeft. Ook werkt zij zelf als kunstenares aan portret en/of vrij werk in opdracht.

In het atelier worden het hele jaar door Open Atelierlessen gegeven, die voor iedereen toegankelijk zijn. Je kunt dus op elk gewenst niveau instromen. De lessen vinden plaats op woensdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur en op zaterdagochtend van 10.00 - 12.00 uur. Vooraf aanmelden is gewenst i.v.m. beperkt aantal deelnemers.
Een knipkaart kost € 180,00 voor 10 lessen en blijft drie maanden geldig. Een gemiste les kan dus in overleg worden ingehaald. Opzegtermijn is een maand voor afloop van de leskaart. De lessen zijn inclusief het gebruik van schildersmateriaal, schetspapier en koffie/thee met iets lekkers, echter exclusief het gebruik van ondergronden zoals schilderpapier, schilderdoek, etc. Acryl- of aquarelpapier 360 gram's is in het atelier verkrijgbaar. Wil je liever op doek werken dan kun je deze zelf meebrengen. Cursisten van JackSun Art krijgen 10 % korting bij aankoop van schilder-materialen bij Verfijnd Veenendaal aan de Patrimoniumlaan.

Door het jaar heen worden er zo nu en dan ook workshops en mini-cursussen gegeven, die bedoeld zijn om 'vrij beeldend' te leren werken en/of om vaardigheden in het kunstzinnig verder te verdiepen en te ontwikkelen. Neem gerust een kijkje onder 'agenda' voor het cursusaanbod.

Schilderen met een groepje vriendinnen, teambuilding of een keer een themaworkshop volgen? Ik denk graag met je mee... Ook een arrangement in combinatie met een high tea of lekkere lunch bij een plaatselijke ondernemer behoort tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Bij JackSun Art&Pics vind u tevens een inlijsterij en een bescheiden galerieshop, waar naast bijzondere kunstkaarten een klein, maar wisselend aanbod van toegepaste kunst en/of gerelateerde kado-artikelen wordt aangeboden.
Ook wordt in onze galerie aan (o.a. lokale en regionale) kunstenaars gelegenheid geboden om te exposeren met hun werk. Regelmatig zal er dan ook wisselend werk te zien van diverse kunstenaars in verschillende disciplines. Loopt u gerust binnen als u even wilt kijken!

Ons servicepunt voor pasfoto’s (op loopafstand van het Gemeentehuis in Veenendaal) en onze galerieshop/inlijsterij zijn geopend tijdens de openingstijden van het Gemeentehuis. Klikt u op de contactpagina om onze openingstijden te zien.

Wist u dat u ook voor nabestellingen bij ons terecht kunt van fotowerk, dat u nog heeft laten maken bij Perry Zonneveld Fotografie? Ook maken wij vakkundige reproducties van oude foto’s, verzorgen wij professionele fotobewerkingen, vergrotingen en/of afdrukken van uw digitale bestand vanaf A-4 formaat. Vraag gerust vrijblijvend naar een prijsopgave.