Gastkunstenaar bij Music &Art Gallery

In het weekend van 28, 29 en 30 september a.s. vindt de 11e Kunstroute Veenendaal plaats.

Ditmaal doe ik niet zelf mee maar zal ik te gast zijn als kunstenaar bij de Music and Art Gallery aan de Brouwersgracht te Veenendaal, evenals  Frits Stiemer.

Noteer de data alvast in je agenda. Nadere info volgt zodra er meer details bekend zijn.

Samenwerking Create Wise!

Vanaf 15 januari 2018 gaat JackSun Art een samenwerking aan met Annuska Jaspers van Create Wise uit Bennekom en Marianne van Ingen van Zyza Coaching uit Ede. Jacqualine zal een groot deel van de vrije schilderlessen van Annuska Jaspers gaan overnemen. De lessen starten vanaf maandag 15 januari.

 

Met deze samenwerking hopen Jacqualine, Annuska en Marianne hun krachten te bundelen en zowel op het gebied van kunstzinnig werken als kunstzinnige coaching cursisten in de breedte te kunnen begeleiden, enthousiasmeren en ondersteunen.
Deze mooie samenwerking biedt vele mogelijkheden om in te spelen op de verschillende wensen van de cursisten. Alle creatieve activiteiten zullen plaatsvinden in het sfeervolle atelier van Create Wise te Bennekom (hoek Kierkamperweg/Langhoven).

Op zaterdag 6 januari 2018 zal er een Open dag worden gehouden van 10.00 tot 18.00 uur.
Belangstellenden kunnen dan een kijkje kunnen komen nemen en sfeer proeven in het atelier van Create Wise en er is natuurlijk gelegenheid om de docenten ontmoeten.
Hierover binnenkort meer informatie.
Nu al aanmelden voor een les? Mail dan naar info@jacksunart.nl.
Oud cursisten van Create Wise genieten voorrang op de inschrijving. VOL=VOL.

 

Wij gaan stoppen aan de Brouwersgracht!

Eind december 2017 gaat JackSun Art&Pics stoppen met haar bedrijfsactiviteiten aan de Brouwersgracht 30 te Veenendaal.

Momenteel wordt er naar een nieuwe invulling van het pand gezocht. Het pand is zeer geschikt voor combinatie-activiteiten op het gebied van fotografie. Het is vrij eenvoudig weer in gebruik te nemen als fotostudio: de rondwand is nog aanwezig. Daardoor is het zeer geschikt voor een startend ondernemer.

Op deze locatie vlakbij het gemeentehuis biedt de zeer goede pasfoto-omzet al een prima basis om te starten. Mocht u interesse hebben of iemand kennen die erover denkt  om als zelfstandig fotograaf aan de slag te gaan, neemt u dan gerust contact met ons op.

JackSun Art& Pics gaat vanaf januari 2018 verder als JackSun Art, waarbij Jacqualine zich voornamelijk gaat richten op het geven van schilderlessen en het werken als zelfstandig kunstenaar. De Open atelierlessen en overige schilderactiviteiten zullen op een andere locatie worden voortgezet. Op dit moment is nog niet duidelijk of dat in Ede of Veenendaal zal plaatsvinden. Er wordt nog naar een geschikte ruimte gezocht.

Tot eind van het jaar kunt u gewoon nog bij ons terecht voor pasfoto’s, inlijstwerk en foto-reproducties of voor het volgen van een schilderles.

Start Open Atelierlessen

Na de zomervakantie starten de Open Atelierlessen weer!

IMG_8707Heb je zin om je op een ongedwongen manier in een gezellige kleine setting jezelf op kunstzinnig gebied te ontwikkelen?  Wil je het schilderen weer oppakken maar kom je er thuis niet toe en heb je een zetje in de rug nodig? Of lijkt het je gewoon leuk om te kunnen experimenteren met verschillende andere materialen en zo je kunstzinnigheid te verkennen? Kom dan eens een les meedoen. Ik begeleid je daar waar nodig en geef tips om je verder te helpen in je werk.

Op zaterdagochtend 3 september starten de lessen weer . Ook zal er vanaf komend seizoen een groep op woensdagmiddag 7 september starten.  Mocht je belangstelling hebben, dan kun je een knipkaart kopen voor 10 lessen. Deze kaart kost € 150,00 en blijft 3 maanden geldig, zodat je een gemiste les kunt inhalen. Ook is er de mogelijk om een gemiste les op de zaterdag of woensdag in te halen mits er plek is.

IMG_8710Schildermateriaal is bij de kaart inbegrepen, waaronder schetspapier; schilderpapier en ondergronden zijn niet inbegrepen. Schilderpapier is in het atelier verkrijgbaar voor ca.
€ 2,50 – € 3,00 per vel (50 x 65 cm). Wil je op doek werken dan kun je dit zelf meebrengen.

Uiteraard staat de koffie en thee klaar met iets lekkers!

Kom gezellig meedoen en inspireer elkaar!

IMG_8508

Kunst in de Vallei, 19 en 20 maart

In het weekend van 19 en 20 maart a.s. zijn wij te vinden op “Kunst in de Vallei”
in Cinemec Ede.
Kom onze stand eens bezoeken!
Kijk hier voor info en neem alvast een kijkje in het aanbod van kunstenaars dat hun werk zal laten zien.

Poster_2016 ws

“Shakti Painting”©

Aan de hand van inspiratie uit de symboliek uit de Indiase Kolamkunst en ervaringen die ik o.a. heb opgedaan tijdens een 2-daagse Masterclass bij de Australische kunstenares Tracy Verdugo, heb ik een bijzondere 2-daagse schilderworkshop ontwikkeld onder de naam “Shakti Painting”.Bij voldoende belangstelling zal de workshop gaan starten in november.

Lees verder “Shakti Painting”©

MSN

Een studieopdracht…op het moment ben ik een nascholing aan het volgen op de Holistisch Beeldende Kunstopleiding bij ’t Pad.

Lees verder MSN

Transformatie van een schilderij

Ruim twee jaar geleden was ik begonnen aan een schilderij, nadat ik had gehoord dat mijn moeder de diagnose longkanker had gekregen. Ik wist me geen raad destijds met mijn onmacht en móest gewoon schilderen om mijn ei kwijt te kunnen. Het doek bereikte al snel een bepaalde status en daar is het toen al die tijd bij gebleven.

Lees verder Transformatie van een schilderij