Portretten Amy Winehouse op Veense Filmdagen!

Portretten van Amy Winehouse op De Veense Filmdagen

Van 12 tot en met 15 november vinden de Veense filmdagen weer plaats in het Spectrum van de Cultuurfabriek in Veenendaal.

4 dagen, 9 films, 2 goede doelen

Logo-SAB-cmyklogoghana_ws

welpennest-2_ws
De opbrengst van de Veense filmdagen is voor de Stichting Vrienden van Bawku en de Stichting Aangepaste bungalows. De Veense filmdagen is een initiatief van de Stichting Aktiviteiten Lions Club “De Gelderse Vallei” en het Filmhuis Veenendaal.

Op zaterdag 14 november zal om 21.30 uur de boeiende muziekdocumentaire “Amy” worden vertoond.

Het verhaal van zesvoudig Grammy-winnares Amy Winehouse, in haar eigen woorden. 104986_wsAan de hand van nooit eerder vertoonde archiefbeelden en nooit eerder gehoorde nummers wordt een beeld geschetst van de wereld waarin we leven op een manier die maar weinig anderen kunnen. Amy Winehouse zong vanuit haar hart en door haar muzikale talenten probeerde ze haar eigen problemen te analyseren. De combinatie van rauwe eerlijkheid en groot talent resulteerde in een aantal van de meest originele en geliefde nummers van onze moderne tijd. Haar enorme succes had echter ook een keerzijde: een meedogenloze en overweldigende media-aandacht in combinatie met haar stormachtige relaties en wisselvallige levensstijl zorgden voor een tragische afloop van haar leven.

Tijdens de avond zullen er vijf door Jacqualine Zonneveld geschilderde portretten van Amy Winehouse geëxposeerd worden.

Een toneelgroep komt voor deze avond een heel bijzonder optreden verzorgen. De hele groep is namelijk verkleed als Amy Winehouse. Zij lopen voor de film en tijdens de pauze rond tussen het publiek.

Kijk voor informatie en boekingen op de site van de Veense Filmdagen!

Logo-e1442411761565