JackSun Art

JackSun Art biedt inspirerende schilderlessen aan voor volwassen.

De lessen zijn voor elk niveau toegankelijk; een ieder kan dus op zijn/haar eigen niveau instromen. Er wordt zowel vanuit de eigen vrije expressie gewerkt als vanuit de waarneming. Cursisten kunnen zelf aangeven op welk  gebied zij zich zouden willen ontwikkelen. Dit kan variëren van realistisch schilderen tot het abstract werken en het werken met Mixed Media.

Samen schilderen is elkaar ontmoeten, inspireren, samen 'delen' en uitwisselen, maar ook experimenteren, elkaar uitdagen en stimuleren tot kunstzinnige ontwikkeling en persoonlijke groei... dat is wat Jacqualine Zonneveld-van Schagen van JackSun ART voor ogen heeft. Zij werkt zelf als kunstenares ook aan portret en/of vrij werk in opdracht.

Het hele jaar door worden er wekelijks lessen gegeven, m.u.v. de schoolvakanties.
De lessen worden gegeven in:
Bennekom: in het atelier van Create Wise (hoek Kierkamperweg (naast nr. 13)/Langhoven)
Veenendaal:  Ontmoetingshuis, Spiesheem 54 Veenendaal-Oost

Er zijn verschillende dagdelen beschikbaar. Het lesrooster tref je hieronder aan. 
Heb je interesse? Meld je dan aan via het contactformulier.

 

 

 

 

 

Bennekom
Lesgeld 1,5 uurs lessen Bennekom: € 57,50 per maand
Betaling geschiedt hier per maand over een periode van 10 maanden (de maanden juli en augustus betaal je hier geen lesgeld).

Veenendaal
Lesgeld 2,5 uurs lessen: een knipkaart van 10 lessen bedraagt € 240,=.
Deze kaart is maximaal 3 maanden geldig. Je hebt dus twee opties om een gemiste les
in te halen.

De atelierlessen zijn inclusief het gebruik van schildermateriaal zoals verf, schetspapier, gebruik penselen en koffie/thee. Ondergronden zoals schilderpapier, schilderdoek, etc. acryl- of aquarelpapier 360 gram's is in het atelier verkrijgbaar. Wil je liever op doek werken, dan kun je deze tegen gunstig cursisten tarief kopen in het atelier of zelf meebrengen. Ik werk uitsluitend met kwaliteitsdoeken en -schildermateriaal.

Door het jaar heen worden er zo nu en dan ook workshops gegeven, die bedoeld zijn om 'vrij beeldend' te leren werken en/of om vaardigheden en technieken in het kunstzinnig werken verder te verdiepen en te ontwikkelen. Neem gerust een kijkje op de 'agenda' voor het actuele aanbod.

Ook schilderlessen in kleine groepen zijn mogelijk. Schilderen met een groepje vriendinnen of een keer een themaworkshop volgen? Ik denk graag met je mee... Ook een arrangement in combinatie met een lekkere lunch behoort tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!