Start Open Atelierlessen

Na de zomervakantie starten de Open Atelierlessen weer!

IMG_8707Heb je zin om je op een ongedwongen manier in een gezellige kleine setting jezelf op kunstzinnig gebied te ontwikkelen?  Wil je het schilderen weer oppakken maar kom je er thuis niet toe en heb je een zetje in de rug nodig? Of lijkt het je gewoon leuk om te kunnen experimenteren met verschillende andere materialen en zo je kunstzinnigheid te verkennen? Kom dan eens een les meedoen. Ik begeleid je daar waar nodig en geef tips om je verder te helpen in je werk.

Op zaterdagochtend 3 september starten de lessen weer . Ook zal er vanaf komend seizoen een groep op woensdagmiddag 7 september starten.  Mocht je belangstelling hebben, dan kun je een knipkaart kopen voor 10 lessen. Deze kaart kost € 150,00 en blijft 3 maanden geldig, zodat je een gemiste les kunt inhalen. Ook is er de mogelijk om een gemiste les op de zaterdag of woensdag in te halen mits er plek is.

IMG_8710Schildermateriaal is bij de kaart inbegrepen, waaronder schetspapier; schilderpapier en ondergronden zijn niet inbegrepen. Schilderpapier is in het atelier verkrijgbaar voor ca.
€ 2,50 – € 3,00 per vel (50 x 65 cm). Wil je op doek werken dan kun je dit zelf meebrengen.

Uiteraard staat de koffie en thee klaar met iets lekkers!

Kom gezellig meedoen en inspireer elkaar!

IMG_8508