Wij gaan stoppen aan de Brouwersgracht!

Eind december 2017 gaat JackSun Art&Pics stoppen met haar bedrijfsactiviteiten aan de Brouwersgracht 30 te Veenendaal.

Momenteel wordt er naar een nieuwe invulling van het pand gezocht. Het pand is zeer geschikt voor combinatie-activiteiten op het gebied van fotografie. Het is vrij eenvoudig weer in gebruik te nemen als fotostudio: de rondwand is nog aanwezig. Daardoor is het zeer geschikt voor een startend ondernemer.

Op deze locatie vlakbij het gemeentehuis biedt de zeer goede pasfoto-omzet al een prima basis om te starten. Mocht u interesse hebben of iemand kennen die erover denkt  om als zelfstandig fotograaf aan de slag te gaan, neemt u dan gerust contact met ons op.

JackSun Art& Pics gaat vanaf januari 2018 verder als JackSun Art, waarbij Jacqualine zich voornamelijk gaat richten op het geven van schilderlessen en het werken als zelfstandig kunstenaar. De Open atelierlessen en overige schilderactiviteiten zullen op een andere locatie worden voortgezet. Op dit moment is nog niet duidelijk of dat in Ede of Veenendaal zal plaatsvinden. Er wordt nog naar een geschikte ruimte gezocht.

Tot eind van het jaar kunt u gewoon nog bij ons terecht voor pasfoto’s, inlijstwerk en foto-reproducties of voor het volgen van een schilderles.