Over Jacqualine

De persoon achter JackSun Art ben ik… Jacqualine Zonneveld:
kunstschilder/beeldend kunstenaar, inspirator, ‘schoonheidszoeker’,  echtgenoot en moeder van een dochter en zoon.

Passie voor kunst 
Schilderen is mijn grote passie! Sinds mijn jeugd al oefent de wereld van de verbeelding een enorme aantrekkingskracht op mij uit.
Wanneer ik kunstzinnig werk, dan ben ik in mijn element.
Groot verlangen om te creëren, gedreven door een tomeloze nieuwsgierigheid, gretigheid, leergierigheid en een streven naar persoonlijke groei. Ook anderen daarin begeleiden vind ik ontzettend leuk om te doen.

Werken met hoofd, hart en handen, vanuit schoonheid en verwondering. Mens, natuur en soms ook alledaagse dingen zijn onderwerpen die mij mateloos kunnen boeien.
De schoonheid van een lichtval op iemands gezicht, doorleefdheid en textuur van een mooie oude muur of deur... een schijnbaar eenvoudig voorwerp wat zo gewoon lijkt. Door aandachtig te kijken kan een interessant kleur- en lijnenspel aan de dag komen.
Ook beelden die verstilling oproepen vind ik interessant en geef ik graag vanuit mijn eigen
interpretatie weer in een intuïtief sfeerbeeld. Doorgronden wat mij raakt en vanuit mijn eigen (innerlijke) waarneming spontaan in beeld brengen… het binnenste buiten keren. Gevoel vereeuwigen en dit in mijn kunst reflecteren: dat is mijn drive in het schilderen.

Mijn werk kenmerkt zich vaak door gelaagdheid, een dynamische schildertoets, expressie en polariteit. Kwetsbaarheid en kracht spelen hierin vrijwel altijd een rol. Ik houd van verf en krijt; daarin kan ik mij het best uitdrukken. Klik hier om naar mijn portfolio te gaan.
Meer over mij weten…klik dan hier voor mijn Kunst CV.

Belangstelling voor mijn werk? Vraag gerust via het contactformulier een prijsopgave aan. Ik werk ook in opdracht; kijk hier voor een prijsindicatie.

Persoonlijke 'ont'wikkeling
Kunst maken maken is bevrijdend en voedend voor je innerlijke ziel! 
Graag help ik anderen bij het aangaan van het kunstzinnig proces, een proces van vallen en opstaan, gefrustreerd raken, blij worden, oordeel hebben op jezelf, het even niet meer weten en vastlopen, trots zijn... het is net als in het echte leven;-). Tegenslagen en succesmomenten wisselen elkaar af. 

Kunst maken werkt als een spiegel van je menszijn en kan je zoveel leren over jezelf en hoe je met dingen omgaat. Vanuit bemoediging naar jezelf kom je steeds een stapje verder in je persoonlijke ontwikkeling en leer je dat wat zich spiegelt in je kunst ook meer in je dagelijks leven integreren. Het proces alleen al kan je leven op veel fronten positief beïnvloeden. Graag deel ik mijn kennis en kunde met jou in de hoop, dat ik daarmee ook een positieve en ondersteunende bijdrage kan leveren aan jouw ontwikkeling als mens en (levens)kunstenaar.

Kunst online kopen
Voor kunstliefhebbers die online shoppen gemakkelijk vinden,  bied ik een selectie van mijn kunstwerken aan via mijn webshop op de internationale kunstsite van Artfinder.

Je kunt je gratis aanmelden op Artfinder als member. Eenmaal aangemeld heb je toegang tot een groot internationaal kunstnetwerk, waar o.a. schilderkunst en fotografie wordt aangeboden. Neem alvast een kijkje in mijn shop en houd de SALE en FREESHIPPING dagen in de gaten.