Over Jacqualine

De persoon achter JackSun Art ben ik… Jacqualine Zonneveld:
kunstschilder/beeldend kunstenaar, inspirator, ‘schoonheidszoeker’, echtgenoot en moeder van een dochter en zoon.

Passie voor kunst
Schilderen is mijn grote passie! Sinds mijn jeugd al oefent de wereld van de verbeelding een enorme aantrekkingskracht op mij uit. Wanneer ik kunstzinnig werk, dan ben ik in mijn element. Groot verlangen om te creëren, gedreven door een tomeloze nieuwsgierigheid, gretigheid, leergierigheid en een streven naar persoonlijke groei.

Werken met hoofd, hart en handen, vanuit schoonheid en verwondering. Mens, natuur en soms ook
alledaagse dingen zijn onderwerpen die mij mateloos kunnen boeien. De schoonheid van een lichtval op
iemands gezicht, doorleefdheid en textuur van een mooie oude muur of deur... een schijnbaar eenvoudig voorwerp wat zo gewoon lijkt. Door aandachtig te kijken kan een interessant kleur- en lijnenspel aan de dag komen.
Ook beelden die verstilling oproepen vind ik interessant en geef ik graag vanuit mijn eigen
interpretatie weer in een intuïtief sfeerbeeld. Doorgronden wat mij raakt en vanuit mijn eigen (innerlijke) waarneming spontaan in beeld brengen… het binnenste buiten keren. Gevoel vereeuwigen en dit in mijn kunst reflecteren: dat is mijn drive in het schilderen.

Mijn werk kenmerkt zich vaak door gelaagdheid, een dynamische schildertoets, expressie en polariteit. Kwetsbaarheid en kracht spelen hierin vrijwel altijd een rol. Ik houd van verf en krijt; daarin kan ik mij het best uitdrukken. Klik hier om naar mijn portfolio te gaan.
Meer over mij weten…klik dan hier voor mijn Kunst CV.

Belangstelling voor mijn werk? Vraag gerust via het contactformulier een prijsopgave aan. Ik werk ook in opdracht; kijk hier voor een prijsindicatie.