Over Jacqualine

De persoon achter JackSun Art ben ik… Jacqualine Zonneveld: kunstschilder/beeldend kunstenaar, inspirator, ‘schoonheidszoeker’,
echtgenoot en moeder van een dochter en zoon.

Passie voor kunst
Schilderen is mijn grote passie! Sinds mijn jeugd al oefent de wereld van de verbeelding een enorme aantrekkingskracht op mij uit.
Wanneer ik kunstzinnig werk, dan ben ik in mijn element. Groot verlangen om te creëren, gedreven door een tomeloze nieuwsgierigheid, gretigheid, leergierigheid en een streven naar persoonlijke groei.

Werken met hoofd, hart en handen, vanuit schoonheid en verwondering. Mens, natuur en soms ook
alledaagse dingen zijn onderwerpen die mij mateloos kunnen boeien. De schoonheid van een lichtval op
iemands gezicht, doorleefdheid en textuur van een mooie oude muur of deur... een schijnbaar eenvoudig voorwerp wat zo gewoon lijkt. Door aandachtig te kijken kan een interessant kleuren- en lijnenspel aan de dag komen.Ook beelden die verstilling oproepen vind ik interessant en geef ik graag vanuit mijn eigen
interpretatie weer in een intuïtief sfeerbeeld. Doorgronden wat mij raakt en vanuit mijn eigen (innerlijke) waarneming spontaan in beeld brengen… het binnenste buiten keren. Gevoel vereeuwigen en dit in mijn kunst reflecteren: dat is mijn drive in het schilderen.

Mijn werk kenmerkt zich vaak door gelaagdheid, een dynamische schildertoets, expressie en polariteit. Kwetsbaarheid en kracht spelen hierin vrijwel altijd een rol. Ik houd van verf en krijt; daarin kan ik mij het best uitdrukken. Klik hier om naar mijn portfolio te gaan.
Meer over mij weten…klik dan hier voor mijn Kunst CV.

Belangstelling voor mijn werk? Vraag gerust via het contactformulier een prijsopgave aan. Ik werk ook in opdracht; kijk hier voor een prijsindicatie.

Uitdelen
Kunst is beleving, interactie en (levens)inspiratie… een verrijking om anderen hierin te mogen inspireren en begeleiden! Ik organiseer dan ook graag schilderlessen in de vorm van een Open Atelier. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Er is geen specifieke teken- of schilder ervaring nodig. Ik zal voldoende aandacht besteden aan techniek, dus iedereen kan op zijn/haar eigen niveau instromen. Het vertrouwd raken met het materiaal en ervaren wat je ermee kunt, is daarbij het uitgangspunt.
Het plezier in het "vrij creëren" staat tijdens alle lessen voorop!

Mijn doel is om je creativiteit te stimuleren en te leren jezelf vanuit bemoediging open te stellen voor jouw vrije creatieve ‘zelf’. Tijdens het kunstzinnig werken komt soms ook je persoonlijke proces zijdelings in beeld, als middel om je creatief met (levens)vraagstukken om te leren gaan. Kunst werkt als een spiegel en maakt je bewust van je eigen denken en handelen. Je leert oordelen los te laten en dit alles brengt je dichter bij jezelf! Hierdoor kom je steeds meer in je eigen kracht. Je gaat vaak met nieuwe inzichten naar huis die je zelfvertrouwen geven.

Klik hier voor informatie over het cursusaanbod.

Wees welkom… koffie en thee staan klaar!