Over Jacqualine

De persoon achter JackSun Art ben ik… Jacqualine Zonneveld: kunstschilder/beeldend kunstenaar, inspirator, ‘schoonheidszoeker’,
echtgenoot en moeder van een dochter en zoon.

Passie voor kunst
Schilderen/tekenen is mijn grote passie! Sinds mijn jeugd al oefent de wereld van de verbeelding een enorme aantrekkingskracht op mij uit.
Wanneer ik kunstzinnig werk, dan ben ik in mijn element. Groot verlangen om te creëren, gedreven door een tomeloze nieuwsgierigheid, gretigheid, leergierigheid en een streven naar persoonlijke groei.

Werken met hoofd, hart en handen, vanuit schoonheid en verwondering. Mens en natuur zijn onderwerpen die mij mateloos boeien. Doorgronden en vanuit mijn eigen (innerlijke) waarneming in beeld te brengen wat mij daarin raakt…het binnenste buiten keren.

Mijn werk kenmerkt zich vaak door gelaagdheid, een dynamische schildertoets, expressie en polariteit. Kwetsbaarheid en kracht spelen hierin vrijwel altijd een rol. Ik houd van verf en krijt; daarin kan ik mij het best uitdrukken. Klik hier om naar mijn portfolio te gaan.
Meer over mij weten…klik dan hier voor mijn Kunst CV.

Belangstelling voor mijn werk? Vraag gerust via het contactformulier een prijsopgave aan. Ik werk ook in opdracht; kijk hier voor een prijsindicatie.

Uitdelen
Kunst is beleving, interactie en (levens)inspiratie… een verrijking om anderen hierin te mogen inspireren en begeleiden! Ik organiseer dan ook graag schilderlessen in de vorm van een Open Atelier. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Er is vaak geen specifieke teken- of schilder ervaring nodig. Ik zal voldoende aandacht besteden aan techniek, dus iedereen kan op zijn/haar eigen niveau instromen. Het vertrouwd raken met het materiaal en ervaren wat je ermee kunt, is daarbij het uitgangspunt.
Het plezier in het "vrij creëren" staat tijdens alle lessen voorop!

Ook schilderlessen in kleine groepen zijn mogelijk. Maatwerk; ik denk graag mee over een eigen idee wanneer je met een groepje wilt komen.

Mijn doel is om je creativiteit te stimuleren en te leren jezelf vanuit bemoediging open te stellen voor jouw vrije creatieve ‘zelf’. Tijdens het kunstzinnig werken komt soms ook je persoonlijke proces zijdelings in beeld, als middel om je creatief met (levens)vraagstukken om te leren gaan. Kunst werkt als een spiegel en maakt je bewust van je eigen denken en handelen. Je leert oordelen los te laten en dit alles brengt je dichter bij jezelf! Hierdoor kom je steeds meer in je eigen kracht. Je gaat vaak met nieuwe inzichten naar huis die je zelfvertrouwen geven.

Klik hier voor informatie over het cursusaanbod.

Wees welkom… koffie en thee staan klaar!