Reiki

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen, afkomstig uit Japan."Rei" is Japans voor geest/ziel en "ki" staat voor de energie of levenskracht. Mikao Usui wordt als de grondlegger gezien van de hedendaagse Reiki-vormen in het Westen.

Bij Reiki wordt behandeld met universele levensenergie d.m.v. handoplegging. De handen kunnen hierbij boven- of op het lichaam
worden gelegd. Deze manier van behandelen stimuleert het zelf-helend vermogen en kan tegelijk veel ontspanning geven in lichaam en geest.

Reiki verbindt de energie middels de chakra's (energiecentrales in het lichaam) en de aura's (energievelden om het lichaam) met het fysieke lichaam.

Voor wie?
Reiki kan ondersteunend werken voor vrijwel elke mentale- of fysieke klacht. Dit kan uiteenlopen van pijnklachten tot stress- en/of burnout klachten, etc.

Reiki I heb ik gehaald bij Ester Tak, energetisch therapeut. Het Reiki II en Master 3A certificaat heb ik behaald bij ZoMa-opleidingen, waar ik momenteel het tweede leerjaar volg voor Holistisch therapeut.

Kosten Reiki behandeling
60 minuten:  € 75